ZILELE SĂNĂTĂȚII

În zilele noastre, putem întâlni nenumărate articole, declarații sau broșuri, care promovează sănătatea, stilul de viață sănătos. Cu toate acestea, datele statistice arată că aproape  40% din populație suferă de o boală cronică sau o problemă de sănătate durabilă. Ponderea din populație cu boală cronică crește tot mai mult odată cu înaintarea în vârstă.

IMPORTANȚA PREVENȚIEI

Mulți dintre noi sunt probabil de acord că prevenția în medicină este trecută pe plan secundar. Unul dintre motive ar putea fi faptul că, în concepția generală, prevenția nu oferă neapărat rezultate imediate, tangibile, spectaculoase, în sensul că, de exemplu, nu poate fi demonstrată, din punct de vedere clinic, creșterea duratei de viață sau prevenirea bolilor, respectiv limitarea numărului acestora.   

Însă sănătatea nu poate fi măsurată numai obiectiv prin sistemul sanitar, deoarece conține multe elemente subiective, cum ar fi starea generală sau vitalitatea. Însă în măsura în care performanța, starea generală este îmbunătățită, putem observa schimbările imediat.

DE CE ESTE IMPORTANT?

Cei mai mulți oameni doresc să fie, să rămână sănătoși, respectiv să trăiască o viață sănătoasă. Stilul de viață cuprinde nu numai obiceiurile zilnice ci și momentul în care ne trezim, durata somnului și gradul de stres în care trăim în fiecare zi.    

Știm exact cum trebuie să trăim sănătos? Cum trebuie să ne hrănim? Cât timp și cum trebuie să facem exerciții fizice? Ce trebuie să facem pentru a ne menține sănătatea? Ce trebuie să facem dacă deja ne-am îmbolnăvit?

Știm într-adevăr răspunsul exact la aceste întrebări? Influența factorilor de mediu – obiceiuri, tradiții, modele – ne influențează viața în mai mare măsură, decât însușirile noastre moștenite genetic. Oare am putem influența acești factori?

Răspunsul: da. Întrebarea: când să începem să trăim un stil de viață sănătos? Când trebuie să punem „bazele”?

Starea noastră de sănătate depinde semnificativ de măsura în care noi înșine suntem dispuși să facem demersuri în acest sens.

Sănătatea este în mâinile noastre!

Az egészséges élet nem egy lépés, hanem lépések sorozata. Nem egyetlen alkalom, hanem egy döntés. Erre hivatottak egészségnapjaink, hogy egész Románia területén lehetőséget biztosítsunk a lakosság számára az első lépés megtételéhez!

Ön már megtette az első lépést? Hogyan tovább?

Viața sănătoasă nu este numai un pas, ci o serie de pași. Nu este o singură ocazie, ci mai degrabă o decizie. Zilele sănătății sunt menite să asigure populației posibilitatea de a face primul pas!

Ați făcut primul pas? Cum trebuie procedat în continuare?

Programele zilelor sănătății

În vederea asigurării infrastructurii corespunzătoare, specialiștii noștri cu experiență țin prezentări de nivel înalt în mai multe orașe din România, conform cerințelor. Cu ocazia acestor evenimente, participanții pot obține informații utile legate de menținerea și recuperarea sănătății. Scopul lor îl reprezintă nu numai informarea, ci mai degrabă îndemnul la fapte și acțiune. A arăta modul în care trebuie începută preocuparea pentru sănătate și modul în care aceasta trebuie menținută de-a lungul unei vieți lungi și complete.

Persoana care crede că nu există leac pentru boala sa, cu mare probabilitate se înșeală. Obstacolele par în mod frecvent a fi invincibile, dat fiind faptul că nu dispunem de suficiente informații, pe baza unor cunoștințe adecvate.

PRIN URMARE, VĂ RECOMANDĂM ZILELE SĂNĂTĂȚII ORGANIZATE DE NOI!

În cadrul PROGRAMULUI COMPLEX, persoanele înregistrate pot participa la:

  • CONSULTANȚĂ ÎN GRUP REFERITOARE LA STILUL DE VIAȚĂ
  • ANALIZA STĂRII GENERALE CU TERMOCAMERĂ MEDICALĂ
  • DETERMINAREA NIVELULUI DE OXIGEN ÎN SÂNGE
  • PUTEȚI CUNOAȘTE ȘI TESTA PROCEDEELE TERAPEUTICE MEDICALE CELE MAI MODERNE
  • CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ CU SPECIALIȘTII NOȘTRI