TERAPIA IMS ELIXOR POCKET PULSE

TERAPIA IMS ELIXOR POCKET PULSE

Baza funcționării corespunzătoare a organismului uman o reprezintă metabolismul și schimbul de energie la nivelul celulelor. Procesele biofizice, biochimice și psihice complexe mențin un echilibru intern foarte fragil. Dacă există acest echilibru, organismul funcționează în mod armonios, iar fluxul intern de energie este neobstrucționat.

UNICITATEA

Aplicatorul cu suprafață mică aparținând terapiei ELIXOR IMS POCKET PULSE permite o transportabilitate ușoară, astfel poate fi utilizat ușor aproape oricând, oriunde, fără nicio pregătire specială.

Aparatul funcționează cu baterie, putând fi astfel utilizat confortabil în timpul desfășurării unei activități lucrative sau conducerii unui autovehicul.

Aplicatorul pernă este potrivit, în special, pentru tratamente locale (de ex.: talie, genunchi, umeri, urechi, glezne).

Poziții de tratament și suprafețe tratate:

  • în poziție șezut
  • în poziție culcat
  • în timpul muncii
  • în timpul conducerii unui autovehicul
  • aparatul poate fi aplicat pe coloana vertebrală
  • poate fi aplicat în jurul picioarelor, genunchilor, taliei, abdomenului, mâinii, gâtului

Dimensiunile aplicatorului: 30X40 cm, cu 1 bobină de inducție.

CUM FUNCȚIONEAZĂ TERAPIA MAGNETIC REGULATION SYSTEM?

Baza funcționării dispozitivului o reprezintă crearea unui câmp de energie prin sistemul de control magnetic în așa-numitul aplicator. Aplicatorul transferă suprafeței de corp tratate undele de energie rapide. Câmpul de energie al sistemului de control magnetic generează microcurenți în țesuturile corpului, inducând schimbări în organismul viu. Drept consecință a efectului biostimulator al terapiei, poate fi îmbunătățită aprovizionarea cu oxigen și substanțe nutritive, precum și procesul de regenerare la nivelul țesuturilor, toate acestea exercitând un efect benefic asupra stării generale.

Câmpul de energie al sistemului de control magnetic generează microcurenți în țesuturile corpului, inducând schimbări în organismul viu.

Datorită efectului biostimulator, sunt îmbunătățite condițiile de regenerare la nivelul țesuturilor expuse la tratament.

Terapia este recomandată, în primul rând, pentru îmbunătățirea sistemului circulator (microcirculației) și îmbunătățirea capacității globulelor roșii de a transporta oxigen.

Se recomandă utilizarea dispozitivului pe o perioadă de minim 6-18 săptămâni. Efectele modificărilor benefice pot fi diferite în cazul fiecărei persoane, depinzând de utilizarea regulată, însă pot apărea cel mai devreme după 30 de zile. Pentru o cât mai bună eficiență, vă recomandăm să folosiți produsul de două ori pe zi, timp de 20-30 minute și să efectuați primele cinci tratamente în zile consecutive!

Este important de știut faptul că mecanismul de acțiune al tratamentului Magnetic Regulation System diferă complet de cel al unui tratament convențional cu medicamente. Utilizarea poate fi orientată spre sistemul de autovindecare al organismului, astfel că - deși este de așteptat ca rezultatul să fie durabil - durata procedurii poate fi extinsă. Cele mai bune rezultate pot fi obținute prin utilizare de două ori pe zi și aplicare suplimentară în timpul nopții. Prin utilizarea regulată a dispozitivului putem sprijini păstrarea sănătății noastre și reduce efectele neplăcute ale simptomelor care însoțesc bolile.