Prezentare firmă

Profil de companie

În urmă cu aproape un deceniu, fiind o pereche de tineri căsătoriți, am visat o lume.

O lume în care am dori să trăim o viață lungă și sănătoasă, respectiv în care să îmbătrânim și noi cu plăcere, și să ne creștem copiii și nepoții.

O lume în care noi și mediul nostru înconjurător poate să aibă o viață mai sănătoasă, deoarece facem tot posibilul să prevenim bolile. O lume în care căutăm nu doar sa identificam problemele, ci și sa găsim soluții pentru eliminarea surselor care stau la baza numeroaselor boli.

Pe lângă identificarea surselor, lumea noastră de azi trece în mod frecvent pe lângă noi neobservată, lăsând în urmă de fiecare dată simptome noi. Este ceva banal în ziua de azi faptul că vindecarea nu este echivalentă cu eliminarea simptomelor, din acest motiv, sarcina noastră este cu atât mai complexă..

Noi am fost conștienți că există întotdeauna o soluție! Nu numai că am visat-o, însă am și realizat-o pentru noi și pentru alții. Scopul nostru a fost să construim pentru sănătate în jurul nostru, într-o lume nesănătoasă. Am realizat acest lucru.

Am fost în căutarea unor procedee complementare, fără medicamente, și a altor soluții în domeniul vindecării moderne care, pe lângă unicitate și excelență, sunt în mod dovedit eficace. În afara granițelor țării, lucrăm de la un an la altul să facem cunoscut oamenilor metode și pe teritoriul României, cu ajutorul cărora pot reduce durerile, pot modera dozele de medicamente, și înainte de toate pot preveni problemele, bolile mai grave.

Am fost în căutarea unei tehnologii care a fost agreată de medici și mii de pacienți vindecați în urma unor cercetări de lungă durată. O metodă care nu este un miracol, ci numai profitarea de beneficiile naturii pentru sănătate.

Tratarea unor boli deja existente este ca și cum omul ar începe să construiască un izvor când îi este deja sete – spune proverbul. Sănătatea este ceva normal în tinerețe, însă de cele mai multe ori este o chestiune de decizie. Deciziile noastre luate zilnic sau săptămânal determină starea noastră de sănătate, însă este cel mai important întotdeauna să facem primul pas!

În zilele sănătății, scopul nostru este să distribuim pachetul de informații, pe baza cărora toți dintre noi suntem capabili să ne creăm o lume sănătoasă, fără dureri.

Anii trec repede, de ce să nu trăim sănătos?

Noi am reușit.

Istoria firmei

Ne-am pornit întreprinderea într-un oraș mic, drag nouă din România, în urmă cu mulți ani, cu numai 5 persoane, însă cu speranțe mari.

Ne-am propus ca în cadrul unor prezentări de nivel înalt să promovăm produsele noastre moderne, legate de sănătate, precum și stilul de viață sănătos în rândul locuitorilor. Cu multă energie și investiții semnificative, planurile noastre au început să dea roade în anul 2010. Lumea noastră modernă, grăbită, a adus schimbări în această perioadă pentru majoritatea oamenilor conștienți de importanța sănătății, deoarece au descoperit și au înțeles și ei împreună cu noi: trebuie să schimbăm ceva! Am devenit tot mai cunoscuți și tot mai îndrăgiți în mai multe regiuni din România, în cercul partenerilor existenți, dar și în rândul partenerilor noi.

De-a lungul perioadei de aproape un deceniu, colegii, specialiștii noștri cu experiență lucrează neîncetat să facă cunoscute soluțiile complementare, fără dureri, prin care este reprezentată tehnica noastră cea mai modernă.  

În prezent – numai în România – ne putem mândri cu aproape 50.000 de clienți mulțumiți, care este rezultatul unei activități excelente și neîntrerupte, fiind un lucru uriaș în lumea de azi. În ultimii ani au fost mobilizați peste 1 milion de oameni prin prezentările noastre.

Datorită devotamentului și activității bine organizate, putem afirma că în cadrul firmei noastre lucrează una dintre cele mai bune echipe de lucru, între care cei mai buni dezvoltatori, care se străduiesc zilnic să extindă tabăra clienților noștri mulțumiți.

În prezent lucrează aproape 300 de oameni pentru întreprindere, aprovizionare adecvată cu produse, servicii impecabile, pentru clienți, oaspeți, pentru Dumneavoastră.

Investițiile și dezvoltările intense au dat roade, deoarece am realizat astăzi că pe lângă faptul că cercetăm cele mai dezvoltate produse sanitare, renumiți producători apelează la noi în vederea promovării de noi tehnologii.  

În urma unei activități lungi și perseverente, în anul 2014 a fost inițiată fabricarea unei game de produse proprii, de care întreaga echipă este extrem de mândră. Firma și-a schimba numele în International, având în vedere faptul că activitatea nu este limitată numai la o singură țară.

A fost o apreciere enormă pentru noi faptul, că în 2015, am obținut dreptul exclusiv de comercializare pe întreg teritoriul României din partea Elixor Medical, o companie internațională care se ocupă de comercializarea de produse tehnico-medicale.

Această activitate este susținută de medici, cercetători renumiți, care și-au desfășurat activitatea de-a lungul anilor în domeniul medicinei complementare, în vederea  dezvoltării de produse de înaltă calitate, înregistrând un succes enorm. Metodele, terapiile și produsele prezentate în zilele sănătății sunt garantate prin documentația a mii de pacienți vindecați.

În cadrul consultanței de nivel înalt pe întreg teritoriul României, specialiștii noștri pregătiți excelent și cu experiență vastă ne îndrumă pe calea, care ne duce spre o viață sănătoasă.

De unde am pornit și unde ne aflăm acum...?

Vorbim aici despre o reală poveste de succes, bazată pe foarte multă muncă, timp și devotament. Suntem mândri de realizările noastre, însă nu ne mulțumim cu succesele obținute până acum, deoarece întâlnim în fiecare zi oameni care doresc să fie sănătoși și fericiți, care au nevoie de îndrumare.

Din acest motiv, muncim în continuare, în fiecare zi, și scopul nostru este să aducem în căminul Dv. cele mai moderne echipamente și astfel credința în puterea vindecării.

De unde atâta energie? De la Dumneavoastră. Mulțumirea Dv., confirmările Dv. pozitive, mulțimea de scrisori de recunoștiță și pacienții vindecați.

Această prezentare reprezintă numai sinteza activității de dezvoltare de aproape un deceniu, desfășurată de firmă în vederea menținerii acestei relații excelente cu oaspeții și clienții noștri, care utilizează produsele noastre pe termen lung, cu cea mai mare satisfacție.

La înființarea companiei, scopul nostru a fost crearea unei întreprinderi de încredere pe termen lung, bazată pe experiența noastră profesională, însă care satisface cerințele societății de azi.

Ne-am îndeplinit acest scop, însă nu ne oprim aici!

 

Vă dorim o viață lungă, fericită și MULTĂ SĂNĂTATE!

Directorii și proprietarii IMS:
Raffay Réka și 'DR Tassi Róbert