Nu rezolvă totul, dar stabileşte o stare de sănătate bună

Cheiao bună circulaţie a vaselor capilare

 

 

L-am întrebat pe Gábor Regőczi, director al grupului de companii  Elixor, despre modul în care magnetoterapia pulsatorie poate ajuta oamenii suferinzi de anumite tulburări de sănătate.  

Terapia amagnetică, ca multe alte metode de vindecare, a fost reprodusă din natură de câtre
ştiinţa medicală, fiind observat timp de milenii că în anumite puncte ale Pământului, omul se încarcă cu energie, respectiv, starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte semnificativ. În timpul primului război mondial, acest lucru a fost folosit în mod conştient pentru a vindeca rănile soldaţilor, deoarece a redus în mod semnificativ timpul de vindecare a fracturilor şi a rănilor.

    Principiul este deosebit de simplu, pe care se bazează mecanismul lui Elixor: în câmpul magnetic de polaritate alternativă, starea capilarilor şi circulaţia sângelui (atât în ţesuturi, cât şi în muşchi) se ameliorează, astfel încât mult mai mult oxigen şi nutrienţi ajung la diferite organe.  Au observat că, în urma utilizării terapiei magnetice, în multe cazuri trebuia schimbat dozajul de  medicamente, adică era necesară reducerea dozei, deoarece aceasta a fost mai eficientă, şi astfel erau sufuciente mai puţine medicamente pentru a obţine efectul – Pentru noi, adevăratul succes este când medicul îi sugerează pacientului să scadă cantitatea de medicatie prescrisă, datorită îmbunătăţirii observate – ne-a relatat Gábor Regőczi. De-a lungul cercetării de mai multe decenii, ştiinţa a descoperit şi frecvenţele care afectează în mod optim unele organe. 

Nu rezolvă totul, dar stabileşte o stare de sănătate bună

Echipa care a elaborate terapia Elixor s-a format din profesionişti care  cercetează şi dezvoltă timp de decenii modalităţile de utilizare cât mai eficiente în vindecare a energiilor magnetice ale Pământului. Scopul lor principal este acela de a ajuta oamenii expuşi la stresul acumulat din zilele noastre, oameni care sunt împovăraţi atât fizic, cât şi mental, iar alimentaţia lor nu este una ideală.    Terapia cu Elixor nu rezolvă totul, dar, prin funcţia ei de susţinere a circulaţiei sanguine, este una dintre cele mai importante pietre de temelie ale sănătăţii noastre. Aproape 20.000 de persoane din Europa folosesc astăzi terapia cu magnet pulsatorie, de ultimă generaţie, care, într-un program internaţional de urmărire, monitorizează, o dată la trei luni, aproape 10.000 de utilizatori din întreaga Europă. – Suntem mândri că în România putem colabora cu un partener profesionist cum este compania IMS, care, datorită cooperării, are acum mai mult de cinci mii de persoane în România, folosind zilnic terapia Elixor. - a spus Gábor Regőczi.  

 

Îmbunătăţirea circulaţiei nu poate fi rezolvată prin mişcarea cu regularitate?

Pe termen lung, mişcarea nu afectează circulaţia capilară - am auzit răspunsul surprinzător al lui Gábor Regőczi.  Există sportivi de performanţă, care la vârsta de 35 de ani sunt nişte epave umane, deoarece nu există o circulaţie adecvată în interiorul muşchilor lor. Dar să ne gândim numai la acei tineri care mor în timp ce fac sport. Este adevărat, acest lucru se poate datora unei boli genetice, însă studiile sugerează că în foarte mică măsură, asemenea tragedii se datorează unor probleme genetice. Dispoziţia la insuficienţa circulatorie este indicată de mâinile şi picioarele reci, care aproape că-l predispun pe om la boli ulterioare mai grave. Dacă la acest lucru se mai adaugă fumatul cu un efect vasoconstrictor semnificativ, toxinele vor fi depozitate în vene într-o măsură sporită. Corpul este o centrală de mare putere, având ca cel mai mic element celula, dar dacă aceste celule nu primesc prin circulaţie ceea ce li se cuvine, ele boicotează funcţionarea întregii centrale electrice. Majoritatea oamenilor nu percep funcţionarea propriului organism. Degeaba iau o mulţime de suplimente alimentare şi vitamine. Depunerile de pe peretele intestinal împiedică absorbţia lor.

     De aceea, se vând vitaminele de cea mai bună calitate şi produse similare, de multe ori în MLM, un sistem de vânzare directă, în care se întâlnesc personal vânzătorul şi cumpărătorul, şi pot oferi explicaţii viitorilor clienţi despre corelaţii. Introducerea în organism a vitaminelor naturale este importantă, deoarece structura moleculară a vitaminelor sintetice este foarte instabilă şi ele devin uşor transformate în organism, şi, în loc să funcţioneze ca antioxidanţi, ele se transformă în radicali liberi şi distrug. Dacă microcirculaţia se deteriorează - şi în această privinţă nu există nicio îndoială, deoarece este un proces natural la vârsta de peste 40 de ani - temperatura periferică a corpului scade, deoarece din cauza circulaţiei necorespunzătoare, se apropie de temperatura camerei în care se află persoana respectivă. În mod normal, temperatura corporală măsurată la nivelul pielii este de 35-36 de grade Celsius, şi cu până la 12 grade mai puţin pe mâini sau picioare atunci când cineva are o circulaţia sanguină periferică slabă. În caz de inflamaţie, pot fi măsurate temperaturi de până la 37,5 grade Celsius în zona inflamată. Pentru depistarea şi determinarea locaţiei exacte a acesteia, se utilizează Termografia CTI, care produce o hartă a căldurii corpului uman. De exemplu, cancerul mamar poate fi diagnosticat astfel într-un stadiu incipient de dezvoltare. Chiar şi o inflamaţie în stadiu de început poate fi percepută de aparat, în forma unei creşteri locale a temperaturii. – Prevenirea este mai importantă decât vindecarea, aşa că organizăm Zilele de Sănătate împreună cu IMS, pentru a ajuta oamenii să înţeleagă procesele de bază ale organismului lor, şi să obţină informaţii cu privire la subiectele-cheie legate de sănătate. - a subliniat Gábor Regőczi.