Medicii noștri

BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA ELIXOR!

Bazându-ne pe relațiile noastre internaționale, în colaborare cu mai mulți specialiști pe plan național și internațional am creat mijloace și servicii, pe care Vă oferim împreună cu dezvoltatorii noștri în unitatea noastră de producție la nivel european, bucurându-ne de susținere profesională prealabilă și ulterioară.

Elixor reprezintă o grupare internațională, căruia vă puteți încredința sănătatea cu cea mai mare încredere. Prin activitatea lor îndelungată de cercetare și dezvoltare, medicii noștri au contribuit la succesele terapiei Elixor la nivelul întregii Europe. Munca lor și-a adus roadele, deoarece terapia Elixor poate fi aplicată cu atât mai multă experiență și bagaj mai mare de cunoștințe, inclusive în vederea realizării eficienței proprii.

Prof. Dr. Sandra Sándor med. habil., Ph.D. profesor universitar, medic colonel Honvédkórház, Budapesta, Secția Reumatologie

specialist recunoscut în domeniul magnetoterapiei, referentul profesional al aparatelor elixor
„Menținerea și protecția sănătății reprezintă una dintre sarcinile cele mai importante ale epocii noastre.
În calitate de medic, vindecător și tată m-am străduit de-a lungul vieții ca pacienții mei, familia mea și eu să rămânem cu toții sănătoși. Cu o experiență profesională de peste 20 ani pot să afirm că trebuie să acordăm cât mai mare atenție bolilor locomotorii, deoarece aproape fiecare al doilea om este afectat într-un fel, indiferent de vârstă, de tipul de muncă pe care o desfășoară.
Aparatul magnetoterapeutic Elixor este metoda și mijlocul cel mai eficient și aplicat cel mai frecvent cu ocazia reabilitării, respectiv tratării bolilor locomotorii.”

Med. Andrea Molnár, Medic primar director al Centrului Medical Interdisciplinar, Düsseldorf, Germania

Referentul profesional al aparatelor Elixor în Germania

Medic recunoscut, care și-a finalizat studiile în Ungaria, este în prezent medic primar director în Düsseldorf. „Secolul al XXI.-lea ne-a adus biofizica. O noutate cu ajutorul căreia am realizat că putem obține mult mai multe rezultate într-un timp mai scurt, decât cu alte metode biochimice (medicamentoase).

, Din acest motiv, pot afirma cu încredere: magnetoterapia elixor va fi metoda de vindecare cheie în viitor.”

ELIXOR – TEHNICA DE VÂRF EUROPEANĂ

Firma noastră dispune de o experiență de mai multe decenii. Pe baza activității de cercetare, rezultatele acesteia, ideile inovative și experiența colegilor noștri profesioniști, fabrica noastră dezvoltă și produce aparate tehnico-medicale și alte aparate cu microcurenți de nivel mondial.

Între referințele și partenerii noștri se află mărcile cele mai cunoscute și holdinguri internațio- nale, ale căror aparate sunt dezvoltate și produse de noi. În centrul nostru de cercetare și dezvoltare a fost dezvoltat noul produs elixor, aparatul de magnetoterapie ELIXOR PROFESSIONAL. Mai multe informații despre firma și produsele noastre puteți găsi pe pagina web.