MAGNETOTERAPIA PULSATILĂ IMS ELIXOR PERFECT

Baza funcționării dispozitivului o reprezintă crearea unui câmp de energie prin sistemul de control magnetic în așa-numitul aplicator. Aplicatorul transferă suprafeței de corp tratate undele de energie rapide. Câmpul de energie al sistemului de control magnetic generează microcurenți în țesuturile corpului, inducând schimbări în organismul viu. Drept consecință a efectului biostimulator al terapiei, poate fi îmbunătățită aprovizionarea cu oxigen și substanțe nutritive, precum și procesul de regenerare la nivelul țesuturilor, toate acestea exercitând un efect benefic asupra stării generale.

CUM?

Câmpul de energie al sistemului de control magnetic generează microcurenți în țesuturile corpului, inducând schimbări în organismul viu. Datorită efectului biostimulator, sunt îmbunătățite condițiile de regenerare la nivelul țesuturilor expuse la tratament.

 

CARACTERISTICI

  • Terapia IMS Elixor Perfect se extinde asupra întregului corp.
  • Aparatul dezvoltat, în primul rând, pentru utilizare la domiciliu, dispune de o ieșire, astfel poate fi conectat un singur aplicator la unitatea de comandă.
  • Aparatul oferă 6 programe de terapie diferite.

Terapia este recomandată, în primul rând, pentru îmbunătățirea sistemului circulator (microcirculației) și îmbunătățirea capacității globulelor roșii de a transporta oxigen.

UTILIZARE

Se recomandă utilizarea dispozitivului pe o perioadă de minim 6-18 săptămâni. Efectele modificărilor benefice pot fi diferite în cazul fiecărei persoane, depinzând de utilizarea regulată, însă pot apărea cel mai devreme după 30 de zile. Pentru o cât mai bună eficiență, vă recomandăm să folosiți produsul de două ori pe zi, timp de 20-30 minute și să efectuați primele cinci tratamente în zile consecutive!

Este important de știut faptul că mecanismul de acțiune al tratamentului Magnetic Regulation System diferă complet de cel al unui tratament convențional cu medicamente. Utilizarea poate fi orientată spre sistemul de autovindecare al organismului, astfel că - deși este de așteptat ca rezultatul să fie durabil - durata procedurii poate fi extinsă. Cele mai bune rezultate pot fi obținute prin utilizare de două ori pe zi și aplicare suplimentară în timpul nopții. Prin utilizarea regulată a dispozitivului putem sprijini păstrarea sănătății noastre și reduce efectele neplăcute ale simptomelor care însoțesc bolile.

CE TREBUIE SĂ AVEȚI ÎN VEDERE ÎN TIMPUL UTILIZĂRII?

Acordați-vă timp pentru Dumneavoastră și pentru sănătatea Dv.! Pregătiți-vă în mod corespunzător pentru terapie, simțiți-vă plăcut și savurați relaxarea! Este recomandat să consumați cantități mari de apă pe parcursul tratamentului, care poate fi aplicat chiar și de 2-3 ori pe zi. Înaintea pornirii dispozitivului acordați cel puțin 10 minute pentru pregătire, iar după tratament faceți o pauză, de fiecare dată, de cel puțin 10-15 minute!