MAGNETOTERAPIA PULSATILĂ ELIXOR PROFESSIONAL

CU CE DIFERĂ FAȚĂ DE MAJORITATEA APARATELOR DE MAGNETOTERAPIE?

Terapia Elixor Professional este rezultatul unor activități de cercetare și dezvoltare de mai mulți ani. În colaborare cu medici, specialiști, cercetători, unități sanitare am obținut randamentul pe care această terapie îl poate realiza. Din acest motiv, nu este deloc suprinzător numărul extrem de rezultate pozitive și opinii scrise ale utilizatorilor, legate de procesele de îmbunătățire prin utilizarea terapiei, care sunt confirmate prin sistemul de evidență extinsă al centrului nostru Elixor.

O parte a sistemului de evidență în Centrul Elixor

Avantaje în urma dezvoltărilor

Efectul pozitiv al magnetoterapiei pulsatile Elixor se datorează  configurației de semne unice, specifice (protejate). Aparatul aplică configurația de semne, care generează unde sinusoidale pulsatile pe durata terapiilor, producând, de asemenea, o configurație unică de semne. Toate aceste cunoștințe sunt precedate de cercetări, studii de durată în domeniul microcirculației și al efectelor acesteia. Mecanismul său de acțiune a fost obținut prin formarea de structuri de semne adecvate.

Valoarea și nivelul produsului sunt confirmate prin faptul că salteaua cu aplicator pe întregul corp a fost dezvoltată inițial pentru utilizare în spitale și unități sanitare. Datorită acestui fapt, există,  în mod neregulat, 2 ieșiri  pe unitatea de comandă, astfel pot fi conectați doi aplicatori la unitatea de comandă, fiind posibilă tratarea simultană  a doi pacienți. Această posibilitate a devenit tot mai populară în cercul pacienților, deoarece terapia poate fi aplicată cu membrii familiei, la domiciliu, astfel că cei mai mulți aleg produsul pentru utilizare la domiciliu, pe baza instrucțiunilor de specialitate adecvate. Datorită structurii practice și sistemului de meniu simplificat, aparatul este potrivit pentru terapie la domiciliu.  

 

Cuplu tratat în același timp în centrul Elixor

Pe lângă cele 10 programe de terapie standard, cu intensitate reglabilă după preferință, terapia mai oferă și alte 3 programe presetate în vederea aplicării de tratamente rapide, ușoare și eficace. Datorită dimensiunii adecvate, unitatea de comandă poate fi utilizată confortabil, iar programul adecvat poate fi selectat ușor.

Dimensiunile saltelei (aplicatorului): 180X70 cm, cu 8 bobine de inducție. Structura simetrică a saltelei asigură posibilitatea aplicării terapiei simultan pe întregul corp.

 

Prețul saltelei: 14.200.- Ron.

AVANTAJELE TERAPIEI ELIXOR PROFESSIONAL:

 • Este complet nedureroasă.
 • Eficacitate dovedită.
 • Rezultate fără medicamente.
 • Fără risc de infecție.
 • Nu sunt efecte secundare cunoscute.
 • Poate fi bine combinată cu alte metode ale fizioterapiei.
 • Utilizare simplă – setare rapidă de programe.
 • Impulsuri magnetice optime în aplicator.
 • Posibilitate de utilizare pe scară largă.
 • Posibilitate de consultanță cu serviciul clienți și consultanții Elixor referitor la utilizarea aparatului.
 • Garanție extra a calității produsului și aplicatorului.
 • Utilizare sigură – protecție de nivel înalt împotriva suprasolicitării și scurcircuitului.
 • Întreținere minimă.
 • Aparatul este mobil, astfel că terapiile pot avea loc oriunde. Constituie un avantaj special pentru operatori, care pot oferi terapii pacienților inclusiv la domiciliu.
 • Execuție compactă – versiune pliabilă, ușor transportabilă.
 • Garanție de producător

 

CE EFECT ARE CÂMPUL MAGNETIC ASUPRA ORGANISMULUI?

Fiecare celulă vie reprezintă un fel de încărcare electromagnetică, astfel fiind purtătoare de informații. Funcționarea sa de bază este posibilă prin această trăsătură fizică. Magnetismul corespunzător, continuu, este componenta biologică indispensabilă a proceselor vitale, în lipsa căreia pot apărea tulburări în funcționarea organismului. În același timp, prin compensarea conștientă a câmpului magnetic optim pot fi induse schimbări fiziologice pozitive la nivelul celulelor, membranelor, țesuturilor, respectiv în interiorul celulelor. Magnetoterapia se folosește de efectul benefic al câmpului magnetic. Scopul și principiul de bază al metodei este că funcționarea fiziologică a organismului poate fi restabilită și organismul poate funcționa în mod corespunzător prin asigurarea câmpului magnetic adecvat și în cazul în care magnetismul celulei este prea slab, sau eventual lipsește chiar complet în cazul celulelor bolnave. Această terapie este astăzi procedeul cel mai eficace și cel mai răspândit dintre numeroasele versiuni ale magnetoterapiei.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MAGNETOTERAPIA PULSATILĂ?

Baza funcționării sistemului terapeutic reprezintă producerea câmpului electromagnetic pulsatil în așa-numitul aplicator (saltea). Aplicatorul transmite undele de energie produse către suprafața de corp supusă tratamentului. Câmpul magnetic pulsatil produce microcurenți în țesuturile corpului, inducând schimbări în organismul viu. Semnele magnetice pulsatile influențează permeabilitatea celulelor, intensificând astfel metabolismul la nivelul acestora. Drept consecință a efectului de biostimulare a câmpului magnetic pulsatil, sunt îmbunătățite condițiile pentru regenerare la nivelul țesuturilor expuse câmpului magnetic. Terapia este recomandată, în primul rând, pentru atenuarea durerii (de ex. dureri de spate, dureri de cap) și îmbunătățirea sistemului circulator (microcirculație).