IMS ELIXOR FLOW – INELUL SOLENOID

APLICATOR INEL

Inelul Solenoid IMS Elixor se folosește de efectul câmpului magnetic asupra țesuturilor biologice, pe baza unui principiu identic cu magnetoterapia. Efectele principale ale câmpului magnetic asupra țesuturilor vii: dilatarea venelor, rezistență la durere, efect antiinflamator, relaxare musculară, efect antispastic, susținerea proceselor de cicatrizare și prevenirea producerii edemelor.

Terapia ajută la refacerea oaselor după fracturi sau operații de protezare, având efect benefic și în cazul afecțiunilor articulare provocate prin uzură. Terapia trebuie personalizată de fiecare dată și trebuie să se țină cont de faptul că pot fi necesare alte terapii după stabilirea diagnosticului.

PARAMETRII APLICATORULUI

Specificația aplicatorului inel constă în faptul că, câmpul magnetic este omogen. Aplicarea sa este recomandată în mod expres în cazul terapiei locale, unde este importantă distribuția uniformă a câmpului magnetic, fiind necesară pătrunderea profundă în țesuturi.

Câmpul magnetic poate fi măsurat cu ajutorul Elixor Magnetometer, cel mai optim în interiorul aplicatorului, la marginea inelului.

Husa de calitate a aplicatorului, din piele artificială, este conformă cu normele de igienă și permite menținerea ușoară în stare curată a dispozitivului.

 

DOMENII DE APLICARE

Utilizarea inelului Solenoid IMS Elixor este recomandată în mod special în următoarele domenii:

 • Membre (coate, genunchi, tălpi, glezne, încheieturi, gambe, coapse)
 • Umeri
 • Coloana cervicală
 • Cap

SIMPTOMELE CARE POT FI TRATATE:

 1. Problemele membrelor inferioare (tălpi, degete, glezne, călcâie, genunchi, gambe, coapse):
  - Dureri articulare, picior diabetic, vindecarea leziunilor, fracturi, hematom, mișcare limitată.
 1. Cap, coloană cervicală:
  - Dureri ale coloanei cervicale, dureri de cap aferente, migrene, dureri de dinți, sinuzită maxilară, țiuituri în urechi.
 1. Problemele membrelor superioare (degete, încheieturi, antebrațe, coate, umeri)
  - Fracturi, leziuni mici, probleme articulare la nivelul încheieturii, febră musculară, hematom, umflături, coate.
 1. Problemele stomatologice (de ex. inflamații gingivale, focare)
 2. Facilitarea integrării implantului
  - Prevenirea, evitarea inflamațiilor.
  - Facilitarea integrării eficace a materialului străin implantat în organism.

UTILIZARE:

IMS ELIXOR SOLENOID este un dispozitiv electromagnetic pulsatil, structura sa ergonomică permite să îl puneți pe gât, sau să introduceți membrul în interiorul inelului în așa fel încât partea de corp să intre în interiorul cercului.

Recomandăm să utilizați dispozitivul de 2-3 ori pe zi, în sesiuni a câte 20-30 minute. Terapia este pe deplin sigură, este nedureroasă, și nu sunt efecte secundare cunoscute. Dispozitivul poate fi utilizat ușor, nu necesită cunoștințe de specialitate. Utilizați aparatul, pe cât posibil, în căminul Dv. Aplicați aparatul în mod regulat în vederea obținerii efectului pe termen lung.