IMS din România a participat la un expo internaţional

În perioada de 14 – 17 noiembrie 2016 în Germania a fost organizată Expoziţia Internaţională de Tehnologie Medicală intitulată MEDICA, la care a luat parte şi conducerea companiei International M Serendipity. MEDICA a găzduit evenimentul pe o suprafaţă de 1,3 milioane de m2: iar printre cei 5000 de expozanţi a fost prezent şi dealerul exclusiv al aparatului de magnetoterapie Elixor Professional – compania română IMS, primind feedbackuri extrem de pozitive atât din partea expozanţilor, cât şi de la vizitatori.

La târgul expoziţional MEDICA,cu o tradiţie lungă de zeci de ani au fost prezenţi cca. 5000 de expozanţi în 19 pavilioane. La Expoul Internaţional MEDICA desfăşurat la Düsseldorf – aşa cum sugerează şi denumirea – au făcut apariţia reprezentanţii industriei de sănătate din Europa şi de peste ocean (SUA şi Canada). Pentru IMS, în calitate de distribuitor exclusiv în România al dispozitivului de terapie magnetică Elixor Professional, evenimentul de la  Düsseldorf înseamnă o piatră de hotar, deoarece numai celor mai remarcabili agenţi ai industriei sănătăţii e posibilă să participe la un astfel de târg de specialitate.

MEDICA este evenimentul cel mai cuprinzător în domeniul tehnologiei medicale: o bursă comună pentru medici, profesori şi pacienţi, organizat cu scopul de a prezenta o imagine mai apropiată despre procedura şi instrumentele tratamentelor medicale şi ale vindecării. Timp de mai multe decenii MEDICA oferă oportunitatea de prezentare a tendinţelor actuale de sănătate şi a dispozitivelor medicale auxiliare. Târgul profesional MEDICA este un eveniment care cuprinde toate domeniile industriei sănătăţii: locul noilor oportunităţi de afaceri, întâlnirilor directe şi a schimburilor de idei profesionale, unde apar reprezentanţii celor mai importanţi producători, distribuitori şi furnizori. Târgul MEDICA înseamnă un excelent instrument de marketing pentru jucătorii noi şi vechi de pe piaţa mondială – inclusiv pentru International M Serendipity.

Cei interesaţi au avut ocazia să vadă la Düsseldorf dispozitivele medicale, echipamentele şi aparatura de laborator aplicată în medicina zilnică obişnuită, pe lângă acestea a fost expusă aparatul de terapie magnetică Elixor, care oferă o metodă alternativă de vindecare. În plus programul expoziţiei MEDICA includea diferite conferinţe şi programe profesionale. IMS a câştigat un rol respectabil la acest târg, mulţumit terapiei magnetice Elixor, care este o metodă aplicată aproape de zece ani, un mijloc de vindecare alternativ fără dureri, cu eficienţă dovedită.

IMS consideră că este extrem de important să urmărească şi să monitorizeze tendinţele actuale, precum să menţină în mod profesionist clientela existentă, ca să-şi poate păstra rolul său de pe piaţă, pentru care lucrează în fiecare zi medicii şi colegii săi dedicaţi şi ambiţioşi. Dovezile cele mai clare ale succesului terapiei Elixor şi ale companiei IMS înseamnă acele aproape 50 de mii de clienţi mulţumiţi din România, deţinători satisfăcuţi ai acestui mijloc complementar, mulţumit căruia speranţa într-o viaţă mai sănătoasă nu rămâne doar un vis fără speranţă, ci una care devine realitate.

Fără îndoială, industria sănătăţii este un domeniu industrial deosebit de prosper, cu o creştere şi extindere rapidă: târgul de expoziţie din Düsseldorf este un eveniment de prim-plan, un expo mult aşteptat în fiecare an. Mulţumit internetului şi accesului liber la informaţii, creşte în ce în ce mai mult dorinţa pentru sănătate în rândul populaţiei ţărilor moderne şi în curs de dezvoltare. Situaţia e similară şi în România, la evenimentele organizate de IMS participă anual mii de oameni interesaţi.

Dispozitivul Elixor Professional  este o aparatură medicală cu certificat de acreditare internaţională: conducerea companiei IMS se simte onorat că a fost prezent la această expoziţie de reputaţie profesională şi de lungă durată, organizată cu implicarea experţilor de prim rang. Prin terapia magnetică, IMS oferă în continuare pentru mii de familii metoda obţinerii sănătăţii perfecte.