EFECTELE BUNE ALE TERAPIEI ELECTROMAGNETICE PULSATILE

Efectele benefice ale terapiilor electromagnetice pulsatorii sunt, cu siguranţă, apreciate de mulţi dintre cunoştinţele dvs., dacă nu cumva aţi experimentat chiar personal visul relaxat, creşterea toleranţei la stres sau dispariţia simptomelor neplăcute ale acestuia. Dr. Tassi Róbert, unul dintre liderii din România, proprietar al firmei Internaţional M. Serendipity, a explicat pentru revista noastră contextul abordării strategice şi misiunea lor, precum şi l-am întrebat despre mecanismul de terapie electromagnetică pulsată.  

 – La prelegerile noastre informative, obiectivul nostru cel mai important este să prezentăm  clar şi pe înţelesul tuturor, care este diferenţa dintre sănătate şi boală, şi care este acel proces prin care aproape fiecare persoană trece după o anumită vârstă. La evenimentele noastre prezentăm acele practici prin care îşi pot sprijini organismul în viaţa de zi cu zi, în vederea păstrării sau recuperării sănătăţii, cum pot recunoaşte schimbările negative şi cum pot acţiona zilnic împotriva lor. Ne pregătim permanent personalul pentru a poseda cele mai multe cunoştinţe, să cunoască cele mai recente evoluţii, descoperiri şi tehnologii din lume, şi pentru ca ei să le facă cunoscute publicului la evenimentele noastre. Una dintre multele este, spre exemplu, termografia CTI (termoviziune) aplicată de mai mult timp în numeroase ţări, care este utilizată ca – de multe ori chiar înainte de examenele de spacialitate de rutină – să prezinte, unde se găseşte în organism temperatură diferită de cea normală, întrucât poate indica o anomalie, aceasta se numeşte prediagnostic. De exemplu, o scădere semnificativă a temperaturii măsurabile periferice cu până la 5-10 grade Celsius poate fi un semn al circulaţiei sanguine reduse şi al funcţionării insuficiente, în timp ce o creştere semnificativă a temperaturii poate indica, de asemenea, procese inflamatorii care încep sau sunt în curs de desfăşurare. În domeniul produselor comercializate de compania noastră, ţinem mereu cont de ingredientele şi metodele fără chimicale, precum şi de o înaltă calitate profesională

Aceste lucruri sunt importante numai pentru cei din generaţia de peste 50 de ani? De ce îi căutaţi, de obicei,  pe cei mai în vârstă?

– Bazându-ne pe experienţa noastră, putem spune că clienţii noştri sunt de la douăzeci şi până la o sută de ani, dar, din nefericire, vedem că atâta timp cât nu există o problemă serioasă,  oamenii nu au nici timp, nici voinţă să se ocupe de sănătatea lor. Toată lumea priveşte invidios, cât de sănătoşi sunt oamenii în Germania. Acolo nu se întâmplă nimic altceva, doar faptul că ei sunt învăţaţi încă din copilărie, cât de importantă este prevenţia, şi încep să se îngrijească încă de tineri  de sănătatea lor. Dar, în orice caz, mă linişteşte că încet şi  aici este înţeleasă importanţa prevenţiei. Putem spune deja că din ce în ce mai mulţi clienţi au vârsta cuprinsă între 20-30-40 de ani.   

Dacă cineva nu ar dori să aştepte să fie invitat, la întâmplare, la evenimentul Dvs.,  unde poate să se prezinte pentru aceasta?  

– La adresa de e-mail rendezveny@ims-international.ro.

 

Într-adevăr, în România sunt disponibile mai multe terapii electromagnetice cu impulsuri. Cu cât ştie mai mult cea vândută de Dvs. decât alte instrumente? 

– Lumea se dezvoltă foarte repede, iar noi, împreună cu partenerul meu de afaceri, Réka Raffay, în cei mai mult de 9 ani trecuţi, am adus cele mai recente tehnologii, şi pe acest lucru vă puteţi baza din partea noastră şi pe viitor. Consider că este important să spunem că, deja de trei ani,  în România am fost un distribuitor exclusiv al terapiei Elixor, care, în opinia noastră, este în prezent una dintre cele mai moderne tehnologii, şi care, datorită Elixor Medical, este disponibilă în instituţii medicale şi gospodării din multe ţări. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui instrument este faptul că OTDM din România l-a înregistrat  ca un dispozitiv medical calificat, astfel încât şi clienţii autohtoni pot fi siguri în privinţa eficienţei dispozitivului asupra stării de sănătate. În Programul de Urmărire Internaţională Elixor, clienţii noştri beneficiază de asistenţă tehnică, timp de 2 ani, în cadrul consultărilor şi controalelor gratuite pe care le efectuăm cu implicarea partenerilor noştri profesionali.   Compania noastră îşi dezvoltă continuu reţeaua de parteneri profesionişti, iar acum, în România, şase medici ne susţin prin cunoştinţele şi responsabilitatea lor socială deosebită, la care continuăm să aşteptăm medici privaţi, clinici şi alţi furnizori de asistenţă medicală, pentru a colabora în misiunea noastră în domeniul păstrării şi recuperării sănătăţii.  

– Ne-aţi vorbi despre cum îşi exercită efectul asupra organismului, cum funcţionează?

– Înainte de a vă spune ce am aflat de la experţii Elixor Medical, permiteţi-mi să fac o scurtă retrospectivă istorică. Vechii greci au cunoscut deja şi au folosit magnetul, dar au existat dovezi şi din China, Egipt şi Roma care au demonstrat utilizarea magnetului în scopuri de vindecare, în special în tratamentul bolilor inflamatorii şi al rănilor. Un număr mare de cercetători (Stephen Gray, Charles de Cisternay du Fay, Benjamin Franklin, Charles de Coulomb, Laplace şi Gauss) a participat la cercetarea câmpurilor electromagnetice, astfel prin ei, o mulţime de calităţi ale acestora sunt cunoscute omenirii. Într-un experiment din 1965, cercetătorii Halpern şi Vandy au investigat consecinţele lipsei de putere a câmpului magnetic.    Şoarecii experimentali, care timp de un an au dus lipsă de câmpul magnetic, trăiau mai puţin, le erau foarte caracteristice infertilitatea, canibalismul şi tulburările senzoriale de poziţie. Pe piaţă, terapia Elixor este una dintre cele mai moderne tehnologii, la dezvoltarea căreia au luat parte medici, profesori, cercetători americani, bulgari, maghiari şi germani. Unul dintre elementele cheie ale acestei tehnologii este că, prin efectul câmpului magnetic, se formează punţi între moleculele de apă, crescând astfel pH-ul celulelor şi devenind alcaline. Deschidem, în mod repetat, capilarele închise în corp, pentru a ajuta celulele noastre să obţină din nou oxigenul, vitaminele şi mineralele pentru a creşte puterea energetică a organismului şi pentru a îmbunătăţi funcţionarea sistemului imunitar. Capilarele se dilată şi se relaxează, ceea ce duce la microcirculare şi, prin urmare, va începe o serie de procese metabolice.  

Efectul obţinut de dispozitiv are aspect de menţinerea sau de regenerare?

– Evident, în primul rând este necesar să se realizeze o stare sănătoasă şi apoi ea să se păstreze, dar obiectivul ar fi concentrarea asupra conservării. Acceptăm că, în multe cazuri, medicamentele sunt soluţia, dar dorim să le oferim oamenilor oportunităţi suplimentare care au un efect, dar nu au efecte secundare adverse. Dacă pot fi eliminate cauzele radicale, cantitatea de medicamente poate fi redusă semnificativ sau chiar se poate renunţa la o parte a cantităţii mari luate anterior, desigur, numai cu supravegherea medicului.  

Sunt mândru să spun că, în afară de zeci de mii de utilizatori internaţionali, acest dispozitiv este prezent în România la mii de familii, iar cel mai bine este că vă pot vorbi despre rezultate fantastice! Zilnic primim scrisori de mulţumire de la clienţii noştri mulţumiţi! Dar despre aceasta veţi citi în următorul nostru articol. Nu-mi place să fim puşi într-un rând unde nu aparţinem, când ne confundă cu alţi producători şi distribuitori. Noi vrem să fim unici şi deosebiţi cu tehnologia Elixor şi cu compania noastră, cu International M Serendipity care dispune de exclusivitate.