Declarațiile clienților mulțumiți

floarea-brasov

Floarea, 65 ani, Brașov:
”Mă simt mult mai bine de când folosesc terapia ELIXOR. Sunt mult mai liniștită după fiecare terapie ELIXOR. Terapia o folosește și soțil meu, care de asemenea se simte  mai bine.”

 

 

vezeanu-maria-bukarest

Maria, 54 ani, Bucuresti, Sector 4:
“IN GENERAL DUPA TERAPIA ELIXOR MA SIMT BINE INTERIOR.”

aneta-bucuresti

Aneta, 64 ani, București, Sector 1:
”Această treapie mi-a îmbunătățit starea mea generală, la început aveam amețeli, primele 3 zile o transpirație abundentă și urît mirositoare, urina era închisă la culoare. Am început apoi să simt o elasticitate în a-mi mișca mai ușor corpu, nu mă mai dau cu greutate jos din pat, dar mă îngrijorează durerile care le am la mîna dreaptă, piept, gît și cap. Eu de 3 ani cu ajutorul medicului de familie, consum numai medicamente din plante naturale. Mulțumesc Elixor medical.

martin-lopoda

Martin, 59 ani, Lopadea Noua:
“NU MAI AMETESC. Scaderea tratamentului medicamentos de la 7 – la 2 pastile pe zi Aspenter si Prestorium. A scazut senzatia de a urina noaptea.”

szilagyi-katalin-beszterce

Katalin, 67 ani, Bistrita:
“In timpul terapiei simt o relaxare, am o stare de somnolenta. In saptaminile de intrerupere a terapiei imi lipseste terapia. Sper, ca in timp, voi simti o ameliorare in toate privintele.”

socaci-maria-szentpal

Maria, 46 ani, Sanpaul:
“Suntem multumiti de rezultatele terapiei cu Elixor”

henter-eva-arad

Elena, 64 ani, Arad:
“Am  mai multa vitalitate, buna dispozitie, durerile cronice s-au redus, am mai multa energie, dorm ceva mai bine, reusesc sa lucrez la gradina mai mult decat anii trecuti fiind un hoby imi induce o stare de bine reusesc sa merg pe jos pana la 2-3 statii de tramvai pot sa-mi ajut mai bine familia-3 copii si 4 nepoti”

bogatu-elisabeta-corod

Elisabeta, 68 de ani, Corod:
“Am 2 operații pe coloană L3 L4/ L5 și S1/ și proteză de șold stîng, la a doua operație pe coloană, mi-a atins nervul sciatic periferic, picior stg, dar în urma terapiei cu Elixor, simt o ameliorare semnificativă.”

dimitru-bistria

Dumitru,  53 de ani,  Bistrița
“ După terapie mă simt ca și nou. Mulțumesc cercetătorilor care au făcut acest aparat și care se gâmdesc și la oameni care suferă. Mulțumesc echipei ELIXOR MEDICAL pentru invitația făcută la demonstrație și pentru achiziționarea acestui aparat. Minune! Doamne ajută. “

firescu-ioan-bukarest

Ioan, 73 ani, Bucuresti, Sector 4:
“De mai multi ani pe perioada sezonului rece, eram racit, fara febra imi curgea nasul tot timpul. Dupa folosirea saltelei, simptomele au disparut. Inceput de reumatism la articulatiile degetelor de la o mana. Dupa folosirea saltelei cat si a unui biobalsam aceste problem s-au ameliorat. Marirea prostate odata cu inaintarea in varsta ma trezea de 2-3 ori pe noapte. In present s-a ameliorat semnificativ, avand si un somn mai bun.”

iosif-cluj-napoca

Iosif Constantin, 50 de ani, Cluj-Napoca
“ Recomand folosirea cu încredere  aparatului Elixor. “