CUM SE APLICĂ MAGNETOTERAPIA?

In timpul terapiei pacientii sunt culcati pe salteaua cu pulsatii magnetice ELIXOR. Pentru terapie nu este nevoie de o pregatire prealabila a pacientului si nu este necesar ca acesta sa se dezbrace. Bijuteriile, lucrurile cu un continut metalic si telefoanele mobile se tin departe de aparatura.

Aparatura se porneste in programul de care pacientul are nevoie pentru tratament.

Terapia poate dura intre 8 si 40 minute dar de ce cele mai multe ori se termina intre 11 si 25 minute.

In timpul terapiei pacientul nu are dureri si nici disconfort dimpotriva va simti caldura si furnicaturi din cauza electromagnetilor din saltea.

Dupa terapie, pacientii declara ca se simt revigorati si multi dintre ei sunt placut surprinsi ca doar dupa cateva sedinte nu mai au dureri.

Terapia se poate face o data pe saptamana cate 10-15 minute, terapia electromagnetica pe termen lung fiind o cura fara dureri. La pacientii cu probleme ale circulatiei sanguine se fac sedinte de cate 30 minute iar pentru rezultate sigure se recomanda o folosire mai indelungata a terapiei.

Pacientii cu probleme ale inimii si a venelor sunt tratati pe o perioada mult mai indelungata si se va folosi terapia impreuna cu prescriptia medicamentoasa.

Tratamentul terapeutic te revigoreaza, amelioreaza durerile sau te scapa de dureri in functie si de varsta pacientului.

Terapia ELIXOR este folosita in spitale si in centre terapeutice iar acum se pot folosi si acasa datorita instructiunilor de folosire aceasta terapie fiind o metoda usoara si care are rezultate pe termen lung.

IMPORTANT! Terapia poate fi eficace și pe termen scurt, însă rezultate durabile pot fi obținute numai în cazul aplicării unui tratament regulat, pe termen lung.