Centrul IMS România

Centrul nostru este situat în centrul României si stă la dispoziția populației cu mijloace și cunoștințe profesionale individuale la nivelul Europei Centrale. Având în vedere că ne este importantă calitatea, asigurăm colegilor noștri un mediu de munca exclusiv, precum și pregătire profesională continuă la nivel înalt pentru a asigura clienților noștri servicii adecvate.

Evenimentele organizate de ziua sănătății la nivel național sunt derulate de colegii noștri din Centrul IMS, care dispun de experiență de mai mulți ani în acest domeniu. În vederea obținerii rezultatelor propuse, locațiile sunt alese în mod precaut în scopul asigurării unui nivel înalt de calitate al serviciilor.

Formarea continuă a specialiștilor noștri experimentați constituie pentru noi baza unei munci exigente și efectuate la nivel înalt.

Produsele profesionale de calitate premium, prezentate și comercializate de noi, sunt selectate în mod permanent cu cea mai mare grijă. Având în vedere că sănătatea are o importanță cheie în cadrul activității noastre, oferim clienților noștri în mod exclusiv produse și instrumente al căror efect pozitiv este confirmat pe plan profesional și documentat în mod adecvat.

Aparatele de magnetoterapie pulsatilă, reprezentând o parte din gama nouă de produse comercializate de noi, au fost completate în mod unic cu consultanță profesională și program de monitorizare, pentru care am creat baza profesională asigurată de medici, iar pe de altă parte am echipat centrul nostru și referenții noștri mobili cu mijloace de diagnostic valoroase (cum ar fi termografia, ecografia Doppler).

Centrul nostru își desfășoară activitatea de mai mulți ani în România, integrând în mod permanent cele mai noi tendințe și direcții la nivel european. Prevenirea bolilor are un rol semnificativ în activitatea zilnică a echipei noastre conștiincioase, hotărâte și de încredere.