CENTRUL DE DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT ELIXOR MEDICAL

CENTRUL DE DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT ELIXOR MEDICAL

În vederea susținerii proceselor de vindecare și regenerare, am deschis centrul nostru de tratament din  Ljubljana, care funcționează cu succes de peste 2 ani în domeniul medicinei complementare. Asigurăm pentru mii de pacienți supraveghere sanitară continuă, analiză de control permanentă, respectiv servicii de consultanță, personalizate pe întreg teritoriul Sloveniei. Scopul activității noastre este ca aparatul nostru medical cu tehnologie modernă, recunoscută de medici și pe plan profesional, în cadrul spitalelor, să fie disponibil și la domiciliul pacienților. Am documentat confirmarea din partea a aproape 4500 de clienți mulțumiți, conform cărora calitatea vieții lor s-a îmbunătățit în mod semnificativ datorită terapiilor noastre.

La cererea hotărâtă a clienților noștri, și în vederea satisfacerii cerințelor lor vom deschide în viitorul apropiat centrele noastre de diagnostic și tratament în mai multe locuri din Slovenia, unde vom sta în continuare la dispoziția clienților, asigurând condiții moderne și echipamente de utlimă generație.

SERVICIILE NOASTRE

Serviciul nostru preferat este analiza stării de sănătate, care include și analiza sistemului vascular, efectuată cu ajutorul termocamerei. Scopul nostru este analiza stării capilarelor, respectiv verificarea microcirculației, în cadrul căreia sunt obținute numeroase informații cu privire la starea completă a organismului. Cu ocazia terapiei cu termocameră se obține o hartă termică a corpului, cu ajutorul căreia pot fi detectate eventuale modificări ale organismului (de ex. uzuri, tulburări circulatorii periferice, probleme la coloană, modificări articulare, inflamații, boli ale organelor interne), respectiv localizarea acestora. Astfel, specialiștii pot sesiza bolile în faza incipientă, iar prin pașii corespunzători poate fi evitată dezvoltarea și agravarea lor. Această metodă este complet nedureroasă și extrem de eficace; se recomandă efectuarea analizei anual, semestrial.

Gama noastră de servicii include arteriografie, care, de asemenea, constă în analiza vasculară, respectiv evaluarea stării vaselor de sânge. Această analiză este efectuată cu ajutorul unui instrument nou de diagnosticare medicală, produs în Ungaria. Scopul analizei îl reprezintă măsurarea flexibilității / rigidității peretelui vascular (arterial), prin care poate fi identificată calcificarea peretelui vascular încă înaintea apariției simptomelor, respectiv avem o imagine despre activitatea și starea inimii. Majoritatea clienților solicită inclusiv această analiză pe lângă termografie.

Scopul principal al serviciilor noastre îl reprezintă prevenirea și evitarea bolilor. În cazul simptomelor existente oferim soluția prin magnetoterapia pulsatilă  ELIXOR, unul dintre instrumentele complementare cele mai dezvoltate ale epocii noastre.

De ce...?

MAGNETOTERAPIA PULSATILĂ ELIXOR

În centrul nostru de diagnostic și tratament a fost prezentat primul aparat de magnetoterapie pulsatilă Elixor, care este potrivit și pentru utilizare la domiciliu, fără personal de deservire. Putem obține o ameliorare semnificativă în numeroase domenii datorită terapiilor, în special în cazul bolilor cardiovasculare (boli cardiace, stroke, tromboză, diabet, hipertensiune), neurologice (migrene, tulburări de somn), ale sistemului gastric și intestinal, dermatologice și ale aparatului locomotor. Afirmațiile noastre sunt bazate pe datele sanitare documentate în scris ale clienților, pe baza cărora am prelucrat mii de confirmări cu privire la efectul terapiei, eficacitatea terapiilor.

Procesele de terapie, ameliorare, vindecare a utilizatorilor la domiciliu sunt verificate cu ocazia programului nostru de monitorizare individual și special, cu o durată de 2 ani.  În cadrul comunicării regulate cu clienții, monitorizăm în continuu schimbările, procesul de regenerare. Sistemul nostru de cartotecă – pe baza unor reglementări stricte privind gestionarea – conține datele privind starea de sănătate a miilor de utilizatori și confirmă efectele benefice, pozitive ale magnetoterapiei pulsatile Elixor, respectiv rezultatele de vindecare obținute în cazul diferitelor tipuri de boli.

 

Scopul programului nostru de urmărire unic și personalizat este să oferim siguranța, care stă la baza unei vieți cotidiene liniștite, fără dureri. Dorim să oferim o protecție prin care clienții să simtă că aparțin undeva, să fie conștienți că sănătatea lor este importantă pentru cineva, să simtă că cineva se îngrijește de ei, scopul nostru fiind comun: însănătoșire, vindecare, viață sănătoasă!
Prin satisfacerea cerințelor populației, astăzi oferim în mai multe orașe din Slovenia posibilitatea cunoașterii terapiei, participarea la termografie, respectiv consultanță.

Scopul Elixor este să creeze baza pentru sănătate, cea mai mare provocare din viața noastră.
Clienții noștri mulțumiți și vindecați, cei care utilizează terapia în mod regulat, confirmă eficacitatea acesteia, însemnând pentru noi garanția pentru o viață mai bună.
(Mai multe informații puteți găsi pe pagina noastră web www.elixormedical.si.)